Nycklar & passerkort

Sätrahallen – När du är medlem och har egen licens kan du hämta ut en nyckel mot deposition till Sätrabanan. Den går till både 25-metersbanan, 50-metersbanan, målbodarna och styrelserummet. Skicka fullständigt namn och pistolskyttekortnr. till adressen nedan.

Botkyrka skyttecenter (Hacksjön) – För att få tillgång till banan behövs en säkerhetsutbildning. Den genomförs 1-2 ggr/år. Information läggs ut i MPS Facebookgrupp. Efter utbildning får man ett passerkort och ev. koder. Det tillkommer också en extra avgift på 1000 kr/år utöver medlemsavgiften.

Farstahallen – När du är medlem och har egen licens kommer du kunna hämta ut ett passerkort. Rutinen är inte klar ännu då det tidigare endast har varit ett antal aktiva medlemmar som har haft passerkort och har öppnat lokalen. Skicka fullständigt namn och pistolskyttekortnr. till adressen nedan.

Brännkyrkahallen – Hit kan du komma som medlem utan licens på de tider som anslås tillsammans med någon med kort. Vill du ha eget passerkort behöver du även ha en egen licens då passeskortet även fungerar till Farstahallen. Rutinen är inte klar ännu då det tidigare endast har varit ett antal aktiva medlemmar som har haft passerkort och har öppnat lokalen.

För att få tillgång till de olika banorna skickar du ett mail till nyckelansvarig. Skicka fullständigt namn och pistolskyttekortnummer till:

nycklarpasserkort@mpsskytte.se


Denna sida uppdaterades 2021-07-25 13:41