Integritetspolicy

Kakor / cookies

På mpsskytte.se använder vi kakor. En kaka (eller cookie) är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Huvudsyftet med kakor är att underlätta för besökaren på webbplatsen.
För medlemmar med lösenord så använder vi också en kaka för att du ska slippa skriva in lösenordet för varje sida. Denna kaka sparas i 7 dagar.

Statistik

Vi använder oss av statistikverktyg. Verktyget samlar in anonymiserad data om hur våra besökare använder webbplatsen. Den insamlade datan ger oss viktiga insikter om hur vi bör förbättra och vidareutveckla webbplatsen för bästa möjliga användarnytta.

Alla besökare behöver ge sitt samtycke till att vi placerar en kaka i hens dator. Webbplatsen går att använda som vanligt utan detta samtycke, men vi får då sammantaget en minskad förståelse för användarnas behov.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Sidor på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.


Denna sida uppdaterades 2021-06-07 16:50