Farstahallen

Vi har träningstider VINTERTID Farstahallen 2020-11-09 till 2021-03-22
Lördagar KL 12-15 & Söndagar Kl 13-15.

Skjutbaneinstruktion Farstahallen
Instruktion för skjutledare farstahallen

”Nytt för i år är att B-medlemmar bara får skjuta i mån av plats. Det innebär alltså att alla Amedlemmar, som är där i tid, har företräde till banan.

På lördagar har vi två skjutpass; 12.00-13.30 och 13.30-15.00.
Det innebär att dom som skjuter första passet i god tid ska börja packa ner vapen och övrig utrustning så att nästa skjutlag kan påbörja träningen exakt 13.30. Mycket viktigt att även detta följs så att alla får plats och tid att skjuta. Söndagar kör vi på som vanligt.”

Vi har i år beslutat att träningen är kostnadsfri för våra medlemmar så den tidigare avgiften på 50kr/träningstillfälle slopas alltså. Vi har som bekant ingen Kasun i Farsta vilket gör tillgången på lånevapen minst sagt begränsad, men saknar man eget vapen och vill skjuta så kan man med fördel använda forumet här på FB för att kontakta sina skyttekompisar eller någon av oss styrelsen så går det säkert att lösa.

För att komma in i Farstahallen krävs det ett passerkort och dessa innehas av våra mest aktiva skyttar, som regel samlas vi i cafeterian ca 15min innan vår tid börjar och beger oss sedan ner i hallen tillsammans.

Väl mött och lycka till med skyttet